V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. Ze sedmi dětí, které se svou manželkou přivedl Josef na svět, zůstaly u řemesla tři. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Společně se vrhli do modernizace podniku. Na světě je ale už i pátá generace. Vnoučata Oldřicha však zatím vystupují pouze v roli malých modelů a milovníků poctivých staročeských uzenin, na které je rodinný podnik, jenž překonal všechny těžkosti v minulém století, hrdý.
Rodinné řeznictví Čejka
Webová stránka značky: Rodinné řeznictví ČejkaŘeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se
Čtyři týdny sušené hovězí, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ho tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy už jen zobete a...
Čtyři týdny sušená kýta z vrchního šálu čuníka, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ji tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme...
Pro příznivce pikantních jídel jsme stvořili ďábelskou pomazánku. Základem je kombinace vepřového masa a vybrané zeleniny, který jsme doplnili o chilli a Kampotský pepř....
Topka pro ty nejmenší. Masový párek z hovězího a vepřového. Ideální velikot pro malé ratolesti i pro ty, kteří si chtějí dát párkovou nálož, stejně jako Bud Spencer a Terence...
Tenhle měkkouš umí udělat spoustu radosti. Do našeho gothaje dáváme plno masa, takže ať už ho naložíte nebo uděláte české karpáčo, prostě a jednoduše si pochutnáte. Přibližně...
Váží přibližně 500 g a prodáváme ji v celku. Klobása jenom z hovězího masa mladejch bejčků. Obsahuje samozřejmě trochu tuku, aby nebyla tak suchá. Krájejte ji na slabé plátky...
Milovníci paštik, zbystřete! Netradiční kachní varianta od Čejky skvěle chutná, ať už si ji dopřejete při bohaté víkendové snídani, jako odpolední svačinu i v podobě mimořádného...
Váží přibližně 200 g a prodáváme ji v celku. Suchá klobása, která krásně voní a hodí se na stůl pro každou příležitost. Díky středozemnímu koření si přijdete jako na dovče....
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k...
1 nožička má přibližně 150 g Takhle klobása z vepřové kýty v sobě má minimálně 90% masa, je mírně pálivá a tučnější. Je tak dobrá, že v roce 2022 vyhrála Mls pardubického...
Naše rodinná receptura děděná už po několik generací. Děláme ji prostě trochu jinak (to gró je v tom jak to maso vaříme) a rozhodně poctivě. Inu, dvojnásobný titul Mls...
Jeden ze čtyřech produktů kolekce "Chef's touch", označené známkou Crafted for Friends (CFF), 150 g. Stvořeno ve spolupráci s profíky z Červeného Jelena. Topovka k pivu!...
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k...
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem