Čejkův sulc s vepřovým masem CFF

Pokud máte rádi kombinaci masa, octa a cibule, tak zkuste náš sulc s vepřovým masem. Zamilujete si ho! Stačí mít po ruce lžičku, krajíc chleba a chuťovka je na světě.

Skladem
119 Kč / ks
Kategorie: PAŠTIKY
sulc otevřený
Tip

Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin. Skladujte při teplotě 1-5°C

Řeznická generace, která ctí tradici, riskuje a nevzdává se 

V roce 1901 se narodil Josef, který ve třicátých letech minulého století položil základ rodinné tradici, jenž se točila a točí kolem masa. Ze sedmi dětí, které se svou manželkou přivedl Josef na svět, zůstaly u řemesla tři. A další generace, i přes nepřízně v podobně hospodářské krize, komunismu a kolektivního vlastnictví, i novodobé hospodářské krizi, udrželi rodinnou tradici. Do podnikání se zapojili další generace – syn Oldřicha Čejky Martin i dcera Eva. Společně se vrhli do modernizace podniku. Na světě je ale už i pátá generace. Vnoučata Oldřicha však zatím vystupují pouze v roli malých modelů a milovníků poctivých staročeských uzenin, na které je rodinný podnik, jenž překonal všechny těžkosti v minulém století, hrdý. 

Zpět do obchodu