Portská omáčka Crafted for friends 140 g

Tato Portská omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Hlavní roli v její chuti hraje boží kombinace rybízu s portským vínem. Perfektně doplní zvěřinu nebo jehněčí, ale hodí se i jako doplněk k paštikám či sýrům. V Bufáčku ji rádi kápneme k naší kachni paštice, to je vám taková lahoda!

Skladem
199 Kč / ks
Kategorie: OSTATNÍ
#1
Rodina drží spolu
Rodinná výroba dle tradičních receptur
#2
Kvalita
100% čerstvost surovin
#3
Prasení bez lepku
Bez éček, glutamátů a mouky
#4
Rodinná tradice
Vůbec nic není u nás Babišovo

Portská omáčka od Živiny je inspirována anglickou cumberland omáčkou, na rozdíl od ní ale neobsahuje brusinky. Její nasládlou chuť tvoří hlavně úžasná kombinace rybízu s portským vínem. Je dokonalým doplňkem ke zvěřině, jehněčímu masu, paštikám či sýrům.

Recepturu vytvořili renomovaní šéfkuchaři Patrik Jaroš, spolumajitel ČJ a držitel michelinské hvězdy, a Marek Fichtner, executive chef ČJ se zkušenostmi z nejlepší restaurace světa, Noma v Kodani, a dříve jeden z porotců MasterChef Česko.

 

Složení: Džem z červeného rybízu (cukr, červený rybíz, pitná voda, kyselina citronová, pektin), Portské víno (9,5 %; obsahuje siřičitany), pitná voda, worchestrová omáčka (voda, ocet, cukr, jedlá sůl, víno, švestková povidla (švestky, jablka, kyselina citronová), směs koření, barvivo karamel, rajčatový prášek, aromata, chilli extrakt, česnekový extrakt), pomerančová a citronová kůra, směs koření (< 0,7 %), sůl jedlá, přírodní aroma.

 

Skladování: Skladujte v temnu a suchu při pokojové teplotě a po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Trvanlivostviz obal.

   

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 

946 kJ / 223 kcal

Tuky

 0,1 g

Z toho nasycené mastné kyseliny

< 0,1 g

Sacharidy 

52 g

Z toho cukry  

51 g

Bílkoviny

0,4 g

Sůl 

0,6 g

Zpět do obchodu